Experter på foliedekor

På Taktil Profil är vi specialiserade på att förenkla situationer i vardagen. Oavsett om det innebär att en bilist ska förstå vart denne kan parkera sin bil, eller vilken dörr som sedan leder till hissen. Med lång erfarenhet av smarta profillösningar har vi erfarenhet av det mesta och kan förhoppningsvis hjälpa dig utefter dina unika önskemål.

 

Vi ser sällan några hinder i vad som går att skapa och är givetvis väldigt nyfiken på att höra mer om ert nästa projekt. Självklart planerar vi att göra den bästa foliedekoren vi någonsin gjort.

Kontakta oss!

070 438 34 45

info@taktilprofil.se

Allt inom foliedekor – och annan foliering

Ett folierat skyltfönster, logotyp i foliering på glas eller namn i foliedekor utanför ett mötesrum? Med oss på Taktil Profil får ni kvalitativa produkter som fyller sin funktion och håller över tid. Begränsningarna för vad vi kan skapa är få – och vi ser alltid till att vara lyhörda inför era önskemål.

 

Oavsett storlek på ert projekt kan ni räkna med att vi har en lösning. Skulle det vara så att ni är osäkra på vad som passar ert projekt allra bäst, ser vi självklart till att vägleda er rätt.

Detta är en del av vad vi kan erbjuda inom segmentet foliedekor:

  • Foliedekor – Skyltar till konferensrum, hiss, WC eller liknande: Vi har möjlighet producera och montera foliedekor precis som ni vill att den ska vara.

  • Insynsskydd – Anpassa glaspartier så att de blir estetiskt tilltalande med foliedekor samtidigt som man förhindrar insynen. Vi anpassar oss såklart efter era särskilda önskemål.

  • Skyltar – Låt oss hjälpa er med skyltarna till kontoret: varför inte utskurna i form av foliedekor? Vi ser alltid  till att hitta den bästa lösningen efter ert behov.
     

Taktil Profil gör jobbet

Vi besitter gedigen kunskap efter många år inom branschen. Med kunder över hela Sverige inom såväl privat som offentlig verksamhet har vi på Taktil Profil det som krävs för att er foliedekor ska bli så bra som den bara kan bli.

 

Med otaliga lyckade projekt i ryggen vågar vi påstå att vi är några av de bästa i landet när det kommer inom vårt område – självklart är vi angelägna om att dela med oss av detta till er.

  • Instagram Taktil profil AB
  • Facebook
  • LinkedIn

Taktil profil AB Box 17 18521 Vaxholm +46 (0) 704 38 34 45 info@taktilprofil.se