Satsa på frostat insynsskydd

Behöver ni hjälp med att montera frostat insynsskydd? Låt oss då berätta hur vi på Taktil Profil kan hjälpa er på bästa sätt.

 

Vad skulle ske om folk inte visste var de skulle parkera sin bil, om det inte fanns varningar kring tågperrongen – eller om vem som helst kunde se in var som helst? Det är sådant som vi är experter på. Vi förbättrar helt enkelt vardagen för människor i samhället.

 

Ibland genom att måla parkeringsrutor och ibland genom att designa och montera anpassade insynsskydd på kontor.

Kontakta oss!

070 438 34 45

info@taktilprofil.se

Specialisten på insynsskydd – frostat och mer

Varför ska man nöja sig när det finns förbättringspotential? Vi ser till så att er miljö på kontoret blir precis som den bör vara. Helt fri från störningsmoment eller andra oönskade inslag. Med frostat insynsskydd kan vi på ett smidigt sätt anpassa en lösning för just era särskilda behov. På dörrar eller glaspartier, stort eller smått.

 

Oavsett omfattning av ert projekt är vi villiga att ge er bästa möjliga service. Har ni inte själva någon klar bild av slutresultatet för det frostade insynsskyddet, ser vi såklart till att guida er rätt.

 

I vår värld finns det få begränsningar för vad som är möjligt och vi anpassar oss gärna.

Nedan följer några av de tjänster vi erbjuder inom segmentet insynsskydd:

  • Frostat insynsskydd – Med frostat insynsskydd kan man anpassa glaspartier till exempelvis mötesrum för att undvika störningsmoment men optimera ljusinsläppet. Vi har ett stort utbud av produkter, idéer och kunskap till att hjälpa just er.

  • Foliedekor och skyltar – Med oss kan ni som företag få er logotyp utskuren och anpassad till insynsskyddet på ett estetiskt tilltalande vis. Vi hjälper er att hitta den dekor som matchar er allra bäst.

  • Kontrastmarkering – Att använda kontrastmarkeringar på glaspartier minskar risken för olyckor. Fråga oss gärna så vägleder vi er till den bästa lösningen.
     

Inga problem för Taktil Profil

Kunskap och erfarenhet är något vi på Taktil Profil besitter. Genom åren har vi hjälpt privata aktörer och offentlig verksamhet i såväl stora som mindre projekt där vi utfört alltifrån installation av frostade insynsskydd på kontor till att vi målat hela parkeringshus och vägbanor.

 

Oavsett situation strävar vi alltid efter kundnöjdhet och service i toppklass.

  • Instagram Taktil profil AB
  • Facebook
  • LinkedIn

Taktil profil AB Box 17 18521 Vaxholm +46 (0) 704 38 34 45 info@taktilprofil.se