Insynsskydd & foliedekor på glas och väggar

Frostad fönsterfilm som insynsskydd i kontorslandskapet bidrar till lugnare möten och ger maximalt med ljusinsläpp. Glasfolie går att anpassa både i färg och form vilket gör det till ett mycket flexibelt material. Insynsskyddat glas kan förstärka företagets identitet i lokalerna med företagets logotype eller mönster utskuret i folien.

Dekorfilm är ett effektivt sätt att förtydliga och hänvisa människor till en lägre kostnad än traditionella skyltar. Folie i valfri kulör kan monteras på mötesrum, som funktionell hänvisning eller för att förtydliga våningsplanen i ett trapphus.

Glasytor och dörrar kan vara svåra för alla människor att se om dessa inte är tydligt markerade, särskilt för människor med nedsatt syn. Kontrastmarkering går att få i valfritt mönster men det man bör tänka på är att markeringen uppnår kontrast på 0,4 NCS gentemot bakgrunden och gärna bestå av två kontrasterade färger.

Oavsett om ni behöver hjälp med kontrastmarkering, glaspartier som behöver frostat insynsskydd eller foliedekor på kontoret så hjälper vi er gärna!

Frostat

insynsskydd

Frostad folie är ett effektivt sätt att skapa insynsskydd men samtlidigt behålla det ljusinsläpp som glaspartierna ger. Finns i olika kulörer och gårsätts ofta som heltäckande eller delvis täckande. Folien skärs till i önskat mått.

Kontrastmarkering

på glaspartier

Kontrastmarkering på glas sätts oftast i dubbla rader, en rad för sittande (70-90cm ög) och en rad för stående (140-160cm ög). Kontrastmarkeringen bör innehålla två kontrasterande färger och kan produceras i valfri storlek och form. 

Frostat insynsskydd i randigt mönster

Frostade ränder insynsskydd

Frostade ränder kan med fördel monteras som insynsskydd för bra ljusgenomsläpp. Avstånd mellan ränder och storlek anpassas helt efter önskemål. 

Dekorfilm som hänvisning

Ett kostnadseffektivt alternativ till traditionella skyltar är att använda folie som hänvisningar, namn på konferensrum, våningsplan i trapphus etc. Färg och form anpassas utefter projektets behov.

Insynsskydd med utskuren logotype

Skapa ditt unika insynsskydd med mönster eller varför inte med er logotype. Finns i olika kulörer och anpassas helt efter era önskemål.

Insynsskydd rutor.JPG

Printad folie som insynsskydd

Foliefilm kan tryckas i önskade kulörer för att få ett unikt uttryck på glasmarkeringarna som kan fungera både som insynsskydd och kontrastmarkering.

Taktil profil AB Box 17 18521 Vaxholm +46 (0) 704 38 34 45 info@taktilprofil.se

  • LinkedIn Taktil profil AB
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon