Kontrastmarkering

Är ni i behov av professionellt utförd kontrastmarkering? Låt oss berätta hur vi skulle kunna hjälpa er.

 

Många är av förklarliga skäl inte införstådda med vad vi på Taktil Profil arbetar med  – detta till trots att man varje dag ser, går förbi och även över en produkt som vi sannolikt bär ansvar till att den finns just där. Dessa produkter kan vara alltifrån kontrastmarkeringar i en offentlig trappa till lister i den lokala matbutiken eller den där halkskyddstejpen på vårdcentralen.

 

Dessa tillhör nödvändiga taktila lösningar som finns till för att underlätta i vardagen. Primärt för människor som lever med någon form av funktionshinder och därför behöver extra stöd. Samtidigt vill vi förstås påpeka att kontrastmarkeringar eller andra taktila lösningar kan vara lika viktiga för personer som inte hämmas av ett handikapp.

Kontakta oss!

070 438 34 45

info@taktilprofil.se

Kontakta oss!

070 438 34 45

info@taktilprofil.se

Kontaktformulär

Kontrastmarkering i alla dess slag

Det kan givetvis vara svårt att veta vad som passar just er. Därför guidar vi er gärna. Vi har lång erfarenhet av att montera exempelvis kontrastmarkeringar. Om ni vill, ser vi självklart till att göra en grundlig behovsanalys och bedömer sedan vilka produkter som skulle passa er bäst.

 

Om produkten ni söker inte finns i vårt sortiment är chansen stor att vi kan ordna det ändå. Med oss på Taktil Profil får ni helt enkelt vägledning – från början till slut.

 

Ett urval av kontrastmarkeringar från Taktil Profil:

  • Kontrastmarkering inomhus – Vi har inomhusanpassade kontrastmarkeringar som passar bäst för olika nivåskillnader såsom trappor och ramper.

  • Kontrastmarkering utomhus – Välj bland kontrastmarkeringar i t. ex. mässing eller rostfritt stål. Vi har motsvarande i glasfiber, eller markeringar specifikt anpassade för stentrappor.

  • Övriga kontrastmarkeringar – Få hjälp med alltifrån kontrastmarkeringar på glas, markeringar på toaletter, armbågskontakter samt trösklar och lister.

Name *

Email *

Subject

Message

Taktil profil AB Box 17 18521 Vaxholm +46 (0) 704 38 34 45 info@taktilprofil.se

  • LinkedIn Taktil profil AB
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon