20190924_105725954_iOS.heic

Ledstavar & Stoppmarkeringar

Ledstråk kan utformas på många olika sätt och det finns ett brett urval på marknaden utav ledstavar och  stoppmarkeringar. Ledstavar finns i ett flertal olika material såsom rostfritt stål, mässing, komposit och plast. De går att få i limmat utförande om det är viktigt att inte förstöra golvet, med borrstift och lim eller i traditionellt mekaniskt utförande med skruv och plugg där det är viktigt att undvika kemikalier med livslång garanti. 

Våra montörer är erfarna och tar alltid hänsyn till omständigheterna i den aktuella miljön. Det behöver ofta göras anpassningar på plats och då är det otroligt viktigt att man förstår vad man gör så brukaren får hjälp av ledstråket och att det är korrekt utfört. Ledstavar och stoppmarkeringar finns i flera olika dimensioner, med eller utan kontrasterande ilägg och med olika mönster på ovansidan.

Vi lagerhåller en del utav dem och dessa säljer vi i vår webbshop. Hittar du inte vad du söker där så har vi ett brett utbud av produkter som finns att beställa med lite längre leveranstid och vi får många specialanpassade uppdrag. Kontakta oss på info@taktilprofil.se så hjälper vi gärna till med både rådgivning och offert på ledstråk!

Montage av ledstavar & stoppmarkeringar