Linjemålning & markdekor

Vi utför alla typer av uppdrag inom linjemålning och markdekor såsom målning av parkeringsrutor, cykelbanor, spel för barn på skolgårdar och i parker. Vi målar även parkeringsgarage, perrongkanter, bryggor och busshållplatser. Materialen vi använder är prisvärda, slitstarka och kräver minimalt underhåll.

 

Målning av perronger

Målning av perrongkanter utförs vanligen på ytan närmast spåret för att tydliggöra varningsytan. Materialet är ett mycket bra alternativ till sten och går att få i olika friktioner för minskad halkrisk.

Målning

bryggkant

Målning av bryggkanter utförs vanligen på ytan närmast vattnet för att tydliggöra varningsytan. Materialet går att få i olika friktioner för minskad halkrisk. Innanför målningen brukar stopplattor monteras. Stopplattor finns i vitt, grått och svart.

Storlek: 600*300mm, 300*300mm

Linjemålning parkeringsplatser

Linjemålning av markeringsplatser kan göras i massa eller i färg. Vi gör utläggning av nya parkeringsplatser och målar även om befintliga som är i behov av ny färg. Vi kan även erbjuda fräsning av gamla linjer och symboler.

Behöver ni även målning av symboler och hänvisningar så ordnar vi självklart det.

Linjemålning parkeringsplatser i garage

Linjemålning garage

Linjemålning av garage för köpcentrum, offentliga parkeringshus, arbetsplatser och privata bostadsrättsföreningar mm. Även symboler, handikapphänvisningar och annan typ av uppmärkning.

Linjemålning av lastkaj

Linjemålning lastkaj

Linjemålning av lastkaj för förenklad lastning och lossning. Navigeringslinjerna underlättar backvinkel och lastningsytan kan målas i valfri kulör.  Längd på linje samt val av färg anpassas helt efter önskemål.

 

Linjemålning cykelbana oc övergångsställ

Linjemålning cykelbana

Linjemålning av cykelbana, övergångsställ, industrimålning eller andra utomhuslinjer. Vi kan måla både med massa eller vägfärg och fräsa bort gamla linjer om det skulle behövas.

Kontakta oss för offert!

Målning spel skolgård

Spel i Decomark finns i många olika storlekar och utföranden att  montera på lekplatser, skolgårdar och andra lekfulla miljöer.

Ladda ner produktöversikt här.

Spel lekplats Decomark

Spel i Decomark finns i många olika storlekar och utföranden att  montera på lekplatser, skolgårdar och andra lekfulla miljöer.

Ladda ner produktöversikt här.

Linjemålning och markdekor på förskola

Linjemålning markdekor

Linjemålning av cykelbana för barn på lekplats. Här med väjningssymboler utlagt och anpassat helt efter ytan och era önskemål. Vi har ett stort utbud av symboler och markeringar och det är enbart fantasin som sätter gränser. Rita en skiss eller skicka ett mail så hjälper vi gärna till!

Taktil profil AB Box 17 18521 Vaxholm +46 (0) 704 38 34 45 info@taktilprofil.se

  • LinkedIn Taktil profil AB
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon