Att måla parkeringsplatser

Är ni i behov av en professionell aktör som kan hjälpa er att måla parkeringsplatser? Låt oss då berätta hur vi på Taktil Profil skulle kunna hjälpa er.

 

Vad skulle egentligen ske om det inte fanns några rutor, symboler eller riktlinjer målade på en parkeringsplats? För att undvika en sådan situation finns aktörer som oss. En professionell leverantör av tjänster som förenklar vardagliga situationer ute i samhället, samtidigt som vi minskar risken för att olyckor ska inträffa i trafiken.

 

Med vår hjälp garanterar vi några av de bästa tjänsterna på marknaden, levererat med service i toppklass.

Kontakta oss!

070 438 34 45

info@taktilprofil.se

Parkeringsplatser – kvalitet är målet

Vi har sällan några begränsningar för vad vi kan hjälpa kunden med. Vi har lång erfarenhet kring att måla såväl stora som små parkeringsplatser i material som håller över tid och som knappt behöver någon form av service.

 

Skulle ni vara osäkra gällande vad som faktiskt behövs i ert fall ser vi givetvis till att göra en analys av läget för att på bästa möjliga sätt hitta den lösning som passar er allra bäst. För oss är det trots allt viktigast att ni blir nöjd med slutresultatet.

 

Det här är ett urval av det vi kan erbjuda inom målning:

  • Linjemålning – Parkeringsplatser ute eller inomhus, i anknytning till stora gallerior eller bostadsrättsföreningar. Vi lyssnar in era behov och hittar den perfekta lösningen därefter.

  • Symboler – Med oss kan ni få hjälp med hela projektet. Så om ert behov är att måla mer än linjerna på parkeringsplatsen kan vi även åta oss att göra diverse symboler som kan behövas. Har ni redan en skiss? Perfekt, vi tar hand om resten.

  • Övrigt – När det kommer till målning är vi långt ifrån begränsade till att enbart måla parkeringsplatser. Vi har exempelvis erfarenhet av att göra skolgårdar och lekplatser till en härlig och funktionsanpassad miljö för barn att vistas i

Bättre med Taktil Profil

Med gedigen kunskap och lång erfarenhet har vi kunder över hela Sverige. Alltifrån privata aktörer som har behövt hjälp med att måla parkeringsplatser och parkeringsgarage till boende eller anställda, till större offentliga verksamheter.

Vi är givetvis angelägna att göra mer om ert projekt och tar oss gärna an utmaningen utefter era unika förutsättningar.

  • Instagram Taktil profil AB
  • Facebook
  • LinkedIn

Taktil profil AB Box 17 18521 Vaxholm +46 (0) 704 38 34 45 info@taktilprofil.se