Solfilm signerad Taktil Profil

Behöver du hjälp med solfilm, så är det oss på Taktil Profil du ska ta hjälp av. Vår profession är att förenkla och möjliggöra vardagen för fler människor. Det kan handla om stöd i form av taktila hjälpmedel, linjer på en parkeringsplats, folie eller montering av solfilm på ett kontor.

 

Med många år i branschen har vi gjort det allra mesta, samtidigt som vi är nyfikna på vad nästa uppdrag innebär. Är det en solfilm kan vi lova att ni blir nöjda, så länge den är signerad Taktil Profil.

Kontakta oss!

070 438 34 45

info@taktilprofil.se

Skydds-, säkerhets- och solfilm

Vi har alltid kundnöjdhet och kvalitet i fokus, oavsett storlek och omfattning av ert projekt ser vi till att hitta den bästa möjliga lösningen givet förutsättningarna. Vi vet att ni som kund uppskattar flexibilitet, vilket vi ser till att ha med i alla skeden.

 

Skulle ni exempelvis inte veta vilken typ av solfilm som passar just er, ser vi självklart till att vägleda er rätt – från start till mål. På så sätt är vi övertygade om att ni kommer bli nöjda med er solfilm från oss på Taktil Profil.

Dessa är en del av det utbud som finns hos oss inom segmentet solfilm:

  • Skydds- och säkerhetsfilm –  Dessa filmer finns i olika varianter – däribland en spegelfilm som helt motverkar insyn, samt exempelvis film med starkt adhesiv vilket är fördelaktigt om olyckan skulle vara framme (då den medför splitterskydd).

  • Solfilm – Vi har flera typer av kvalitativ solfilm. Den mest efterfrågade är en transparent variant som motverkar störande reflektioner eller bländning, skadlig UV-strålning och samtidigt bidrar till att hålla det svalt inomhus.
     

Ett jobb för Taktil Profil

Erfarenhet ger kunskap – vi besitter bägge delar på Taktil Profil. Något vi stolt kan påstå att vi erhållit genom många år och uppdrag i branschen. Även om vi har vår bas i Stockholm har projekten varit spridda från norr till söder i vårt avlånga land.

 

Med det sagt är vi självklart måna om att nästa uppdrag ska bli det bästa, vilket givetvis gäller om vi får förmånen att arbeta med just er skydds- säkerhets- eller solfilm.

Kom i kontakt med oss!

Tel: 070 438 34 45  | Box 17, 185 21 Vaxholm |  Info@taktilprofil.se

  • Instagram Taktil profil AB
  • Facebook
  • LinkedIn

Taktil profil AB Box 17 18521 Vaxholm +46 (0) 704 38 34 45 info@taktilprofil.se