Solfilm & säkerhetsfilm

Solfilm skyddar mot solens skadliga och blekande UV-strålning, motverkar störande reflektioner och bländning samtidigt som den hjälper till att hålla det svalt inomhus. Olika solfilmer släpper in olika mycket sol och värme, vissa monteras utifrån och andra  invändigt.

Skyddsfilm, eller säkerhetsfilm är en transparent vinyl som monteras på glas som riskerar att utsättas för olyckor eller skadegörelse. Filmen ger splitterskydd och omvandlar befintligt fönsterglas till skyddsklassat glas. Kontakta oss för hjälp med val av film och offert!

Säkerhetsfilm -skyddsfilm

Säkerhetsfilmer är sega genomskinliga med ett mycket starkt adhesiv som monteras på befintliga glasrutor. Filmen gör att rutan håller samman även när den krossas och förhindrar att splitter kastas omkring, vilket minskar risken för personskador om olyckan skulle vara framme. 

Transparent solfilm

Transparent

solfilm

Solfilm skyddar mot solens skadliga och blekande UV strålning, motverkar störande reflektioner och bländning samtidigt som den hjälper till att hålla det svalt inomhus. Kontakta oss för offert!

Taktil profil AB Box 17 18521 Vaxholm +46 (0) 704 38 34 45 info@taktilprofil.se

  • LinkedIn Taktil profil AB
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon