Taktila ledstråk kan vara livsviktiga

Behöver ni hjälp med ledstråk och taktila ledstråk, är det oss på Taktil Profil ni ska vända er till.

 

Det är förstås inte varje dag man som vanlig privatperson reflekterar kring en aktör som Taktil Profil och vad vi ägnar oss åt. Samtidigt är det sannolikt att dessa “vanliga privatpersoner” kommer i direktkontakt med de produkter vi är specialiserade på – under pendlingen till arbetet, när personen väl befinner sig på arbetet eller till och med under besöket hos tandläkaren.


Vad vi arbetar med är alltså taktila lösningar, såsom ledstråk. Vad det innebär är också att vi sysselsätter oss med att förenkla och underlätta livet för personer som lever med funktionsnedsättning. Våra produkter kan på så vis vara helt livsviktiga där ute i samhället, då dessa taktila hjälpmedel skapar effektiv stöttning i vardagen.

Kontakta oss!

070 438 34 45

info@taktilprofil.se

Stort utbud av taktila ledstråk

Vi vet inte ännu inte varför ni är i behov av taktila ledstråk, eller för den delen hur era förutsättningar ser ut. När ni anlitar oss ser vi därför till att ta reda på så mycket information som möjligt – är en grundlig analys på plats nödvändig, ser vi till att ha tid för det. Därefter kan vi vägleda er till de taktila lösningarna som är bäst lämpade, oavsett om det är ledstråk eller kontrastmarkeringar.

 

Hos oss finns dessutom ett stort utbud av produkter, vilket gör att ni kan välja det ledstråk som känns bäst lämpade, estetiskt och funktionsmässigt.
 

 

Här är några av de produktkategorier vi erbjuder:

 

  • Ledstråk inomhus – Vi tillhandahåller alla möjliga typer av ledstråk som är anpassade för inomhussyfte: oavsett om behovet efterfrågar mässing, rostfritt stål eller gummi – oberoende var ni behöver montera dem hittar vi den perfekta produkten för ert syfte.

  • Ledstråk utomhus – Hos oss finns alltid en produkt för ert ändamål: välj bland ledstavar eller för plattor i termoplast som exempelvis bryggor eller tågperronger, till andra väderbeständiga ledstråk för utomhussyfte. Det finns alltid en lösning, åtminstone om ni frågar oss.

  • Övriga taktila ledstråk – Få hjälp att hitta de produkter som passar er bäst: taktila stoppmarkeringar, visuella ledstråk för hänvisning eller taktila ledstråk i gummi. Användningsområdena och fördelarna med ledstråk sträcker sig långt.

     

Experter på taktila lösningar

Vi har arbetat med ledstråk och andra taktila lösningar under lång tid och vi har därför gedigen erfarenhet och kunskap. Vi är baserade i Stockholm men tar gärna på oss uppdrag ute i landet, oavsett om ni är en offentlig verksamhet, företag med kontor, en galleria, hotell och liknande.

  • Instagram Taktil profil AB
  • Facebook
  • LinkedIn

Taktil profil AB Box 17 18521 Vaxholm +46 (0) 704 38 34 45 info@taktilprofil.se