Vi kan taktila skyltar

När du behöver hjälp med taktila skyltar är det oss på Taktil Profil du ska vända dig till. Vi är specialister på att förenkla vardagen för människor i samhället. Vi har gjort de flesta typer av uppdrag och ser med nyfikenhet på vad som kommer härnäst.

 

När det är dags för er att montera taktila skyltar på exempelvis kontor eller sjukhus är vi gärna den leverantör som får jobbet gjort. Självklart med kvalitet och service in i minsta detalj.

Kontakta oss!

070 438 34 45

info@taktilprofil.se

Fråga oss om taktila skyltar

Med bred kompetens inom taktila hjälpmedel kan vi lova kvalitativa produkter och en förstklassig service. Skulle ni vara osäkra på vad ni behöver ser vi givetvis till att hitta rätt taktila skyltar för just era förutsättningar och behov.

 

Vi har erfarenhet av såväl stora som mindre projekt och försöker alltid leverera det som efterfrågas. Skulle ni dessutom vilja att vi analyserar ert behov på plats ser vi till att vara till hands. Därefter hittar vi den lösning som passar er bäst.

Ta del av en del inom det vi kan erbjuda kring taktila skyltar:

  • Taktila skyltar – Skyltar till konferensrum, hiss, WC eller annat – vi har taktila skyltar med punktskrift och piktogram i många olika former och utföranden. Självklart i högsta kvalitet. Fråga oss gärna om ni söker något specifikt, vi hittar alltid en lösning.

  • Övrigt – Vi är experter på taktila hjälpmedel såsom kontrastmarkeringar och ledstråk. Hos oss finns ett brett sortiment av produkter och vi besitter givetvis den kunskap som krävs för att montera dem.
     

Få jobbet gjort med Taktil Profil

Med lång erfarenhet från branschen har vi förtjänat den gedigna kunskap vi besitter. Denna kommer från de många och olika uppdragen runt om i hela landet – hos privata aktörer i form av kontor eller köpcentrum, till offentlig verksamhet såsom sjukhus och skolor. Trots det är vi givetvis medvetna om att man bara är så bra som sitt senaste projekt och ser därför fram emot att få göra vårt allra bästa i ert fall – oavsett om det gäller taktila skyltar eller någon av våra andra inriktningar.

  • Instagram Taktil profil AB
  • Facebook
  • LinkedIn

Taktil profil AB Box 17 18521 Vaxholm +46 (0) 704 38 34 45 info@taktilprofil.se