Halkskyddslister

Halkskydd

Halkskyddslister för att motverka halkolyckor

Våra fantastiska halkskyddslister i glasfiber som är utmärkta för vårt nordiska klimat. Konvexa listerna
monterar vi oftast på hala trädäck, bryggor eller trappor av trä men fungerar utmärkt på andra underlag och användningsområden. Den konvexa formen minskar snubbelrisken och produkten går att få med förborrade hål.
 
Vi har även trappnoslister i glasfiber som med fördel fungerar även som kontrastmarkering i trappor om de monteras i en avvikande kulör mot underlaget. Våra halkskyddslister i glasfiber är genomfärgade, beständiga och har ett komplett halkskydd som passar utmärkt att montera på alla olika typer av trappor.

Våra montörer rekommenderar dem som kontrastmarkering på gallerdurkstrappor som annars är svårt att förse med både halkskydd och kontrastmarkering.

Kontakta oss gärna på info@taktilprofil.se så återkommer vi till dig inom kort!

Glasfiberlist trappnos

Trappnoslist i glasfiber, som är ett tåligt och väderbeständigt material. Används med fördel på trätrappor och fungerar då även som halkskydd. Finns i svart, vit, beige, grå och gul. Monteras med skruv.
Storlek: 55 x55 mm, 70×55 mm
Halkskydd på träaltan med trappa

Halkskyddslister konvex

Halkskyddslist i glasfiber som är ett tåligt och väderbeständigt material. Används med fördel på trätrappor och trädäck och fungerar då även som halkskydd. Finns i svart, vit, beige och gul. Går att få som helt platt eller konvex för minskad snubbelrisk. Monteras med skruv.
Bredd: 50 mm