Påkörningsskydd

Påkörningsskydd för Effektivt Skydd och Säkerhet - Utforska Vårt Sortiment

Upptäck vårt sortiment av påkörningsskydd som inkluderar mFlex, eFlex, iFlex och andra produkter. Våra skydd är utformade för att skydda väggar, byggnader, maskiner och mer mot kollisionsskador. Vi erbjuder olika längder och färger för att passa dina behov.

mFlex Single Traffic Barrier - Effektiva påkörningsskydd

mFlex Single Traffic Barrier är en påkörningsskyddslösning som effektivt skyddar väggar, gods och maskiner mot handdriven utrustning och mindre hårda krockar på låg nivå. Våra barriärer minskar skaderisken och skyddar ytor, material och inventarier. Upptäck vårt breda utbud av längder och standardfärger (gult, svart och grått). Anpassningsbara stolpar möjliggör enkel montering. Med ett helmodulärt system kan du enkelt byta ut rör och stolpar utan att ta bort angränsande sektioner. Perfekt för fordon med en islagshöjd på 150–250 mm.

mFlex Double Traffic Barrier - Ökat skydd vid påkörningar

mFlex Double Traffic Barrier är speciellt utformad för att skydda väggar, konstruktioner, varor och maskiner mot lättviktiga handdrivna redskap och motordrivna palltruckar. Med sin dubbla barriär ökar den krockzonens höjd och styrka. Det ger förbättrat skydd mot kollisionsskador och minskar slitage från upprepade påkörningar. Välj mellan olika längder och standardfärger (gult, svart och grått). Anpassningsbara stolpar möjliggör enkel montering. Med ett helmodulärt system kan du enkelt byta ut rör och stolpar utan att ta bort angränsande sektioner. Perfekt för fordon med en islagshöjd på 150–450 mm.

Påkörningsskydd för automatiskt industribana

eFlex Single Traffic Barrier - Flexibelt skydd mot påkörningar

eFlex Single Traffic Barrier är utmärkt för att skydda byggnader, maskiner och utrustning mot skador som orsakas av fordon. Dess flexibilitet och medelhöga hållfasthet gör att den kan absorbera och avleda påkörningskrafter, vilket förebygger olyckor och driftstopp. Anpassningsbar för anläggningar med medelhög trafikvolym och lämplig för både inomhus- och utomhusbruk. Upptäck olika längder och standardfärger (gula rör och svarta stolpar). Med ett helmodulärt system kan du enkelt byta ut rör och stolpar utan att ta bort angränsande sektioner. Perfekt för fordon med en islagshöjd på 204–362 mm.

FlexShield Corner Guard - Robust pelarskydd för säkerhet

FlexShield Corner Guard ger robust pelarskydd för fyrkantiga och rektangulära pelare. Våra snabbt och enkelt installerade pelarskydd har modulära sektioner som garanterar en tät passform på alla sidor av pelaren. Justera höjden med hjälp av den staplingsbara funktionen. Kolumnfästena är inkapslade i strukturen för att skydda dem och förhindra golvskador. Välj hörn i olika storlekar (gult) och expansionspaneler (gula eller svarta). FlexShield Corner Guard har en islagshöjd på 0–520 mm, men höjden kan ökas genom att stapla flera pelarskydd ovanpå varandra.

Hängande påkörningsskydd för höga fordon
Påkörningskydd för truckar i takhöjd

Alarm Bar - Effektivt takmonterat skydd med larm

Alarm Bar skyddar lågt hängande infrastruktur i miljöer där högnivåfordon som gaffeltruckar är i drift. Vårt takmonterade alarm erbjuder ljud- och rörelsealarm för att förhindra skador och ändra förarens beteende över tid. Det är snabbt och enkelt att installera och kan användas för att skydda dörrkarmar, lastkajer, infrastruktur och gångvägar. Alarm Bar ger en kraftfull varning med sitt 102 decibel ljud i 20 sekunder, samtidigt som indikeringslamporna blinkar rött i 40 sekunder.

Coach Stop - Tillförlitligt skydd för låga fordon

Coach Stops är speciellt utformade för låga fordon som bussar och leveransbilar. De är perfekta för distributions- och logistikplatser samt transportplatser som flygplatser, bussterminaler och busstationer. Våra Coach Stops är tillverkade av återvunnet gummi med hög prestanda och är väder- och sprickbeständiga. De håller formen under tryck och förhindrar fordonets rörelse, vilket minskar faran från fordon som driver från sina avsedda platser. Välj Coach Stops i svart med en synlig gul remsa. Mått: L: 1000 mm x B: 300 mm x H: 160 mm.

Påkörningsskydd vid sorteringshall
Påkörningsskydd runt balkar vid golv i lagerlokal. Svarta och gula

Car Stop - Praktiskt skydd för parkeringsplatser

Car Stop är utformad för att användas med låga fordon som bilar och vissa leveransbilar. De hjälper till att avgränsa parkeringsplatser och fungerar som en barriär för gångvägar. Våra Car Stops är tillverkade av återvunnet gummi med hög prestanda och är väder- och sprickbeständiga. De håller formen under tryck och förhindrar fordonets rörelse, vilket minskar faran från fordon som driver från sina avsedda platser. Välj Car Stops i svart med en synlig gul remsa. Mått: H: 160 mm x B: 1000 mm x D: 300 mm.