Om oss

Det här är vi & kort om vad vi gör

Taktil profil AB är specialister på fysisk tillgänglighetsanpassning och vi har lång erfarenhet inom branschen. Vi erbjuder alla olika typer av produkter och montage inom kontrastmarkering., ledstråk, frostad film, folie, dekor, linjemålning, solfilm, säkerhetsfilm och enkelt avhjälpta hinder. Vi är baserade i Stockholm men har uppdrag i hela Sverige.

Vi tror på alla människors lika rätt att leva och fungera i samhället och vi vill vara det ledande företaget i arbetet mot enkelt avhjälpta hinder i den offentliga miljön. Vi har självklart ID06, kollektivavtal, medlemmar i Sveriges Byggindustrier, Heta arbeten, spårutbildning och lång erfarenhet av tillgänglighetsfrågor. Våra ledord är: Service, Hög kvalitet, Brett utbud och Produkter som håller över tid.

Idag finns det uppskattningsvis ca 1,8 miljoner människor med en funktionsnedsättning i Sverige. Vi vill hjälpa dem att få en enklare vardag. Vi älskar utmaningar och service så hittar du inte vad du letar efter, kontakta oss så kommer vi ta fram bästa produkt till dig och inte ge oss förrän du som kund är nöjd. Välkommen till oss på Taktil profil AB!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort!