Ledstråk med Ledplattor
& Stopplattor

Montage av stopplattor samt ledplattor

När man ska montera ledstråk utomhus är produktutbudet inte fullt lika brett. Har man möjlighet att planera hela entreprenaden är det vanligt att montera sinusplattor och kupolplattor i betong eller gjutjärn. Det kräver dock att underlaget grävs upp och projektet kan bli onödigt stort och komplicerat om det inte planeras från början.

Som ett alternativ finns det ovanpåliggande ledplattor och stopplattor som monteras med värme så det formas efter underlaget och är ett utmärkt ovanpåliggande alternativ som är enkelt att underhålla. Våra montörer har självklart Heta arbeten och vi arbetar alltid med brandvakt när vi använder värmare.

Ledplattor och stopplattor finns i flera olika mått och kulörer för att skapa en så god kontrast som möjligt mot underlaget. Kontakta oss på info@taktilprofil.se för rådgivning och offert!

Stopplatta ledstråk

Ovanpåliggande stopplatta för utomhusmiljö i termoplastisk massa, som är både miljövänligt och väderbeständigt. Finns i vitt, grått och svart och går att fräsa ner för ytterligare hållbarhet.
Storlek: 300*300, 600*300 mm

Ledplatta ledstråk

Ovanpåliggande ledplatta för utomhusmiljö i termoplastisk massa, som är både miljövänligt och väderbeständigt. Finns i vitt, grått och svart och går att fräsa ner för ytterligare hållbarhet.
Storlek: 300*300, 600*300 mm