Linjemålning
Markdekor & Lekplatser

Linjemålning för prydnad och lek

Marken är ofta en outnyttjad resurs som med enkla medel kan lyfta en miljö. Genom åren har vi fått möjligheten att utsmycka såväl lekparker, skolgårdar, torg och parker med olika former av markdekor.

Idag finns det ett stort sortiment av förfabricerade spel i Decomark som kan monteras för att skapa en stimulerande lek och pedagogisk utemiljö för barn. Vi målar även hopphagar, kingrutor och basketplaner som med fördel och enkelhet kan förhöjas med färgsättning och schablonmålning. Våra montörer har självklart Heta Arbeten och stor vana av att arbeta både på förskolor och grundskolor.

Vi har ofta möjlighet att hitta alternativa tider för arbetet om ni vill att utrymmet ska garanterat vara fritt från barn och pedagoger, även om vi har alltid med oss brandvakt när vi monterar med gasol.   

Kontakta oss på info@taktilprofil.se för att få rådgivning eller offert på ert projekt. Våra erfarna montörer kan komma med kostnadseffektiva förslag på hur ni kan få en ännu härligare utemiljö med hjälp av markdekor och Decomark!

Ett urval av referensbilder på markdekor & lekplatser