Markdekor

Behöver ni hjälp med markdekor? Låt oss berätta mer om hur vi på Taktil Profil skulle kunna hjälpa er.

Vissa saker i samhället tar vi alla för givet trots att vi är medvetna om att de “hamnat där” av en anledning. Såsom vägbanor, linjer på en parkeringsplats, varningsskyltar och markdekor. Detta är precis vad vi ägnar oss åt – vilket vi har gjort under en lång tid vid det här laget.

 

Med vår hjälp kan vardagen bli lite mer tillgänglig och säker för människorna i samhället. Primärt arbetar vi med just taktila lösningar, vilket syftar till att man med hjälp av beröring kan avläsa exempelvis information. På så sätt kan personer med funktionsnedsättning få extra stöd, vilket vi ser som en självklarhet. I andra fall arbetar vi även med “vanlig” markdekor, där vi planerar och färdigställer hela projektet – vi vill gärna höra mer om ert.

Fråga oss om det finns några begränsningar för vår markdekor och vi ger er ett ärligt svar: Nej. Som leverantör är Taktil Profil alltid villiga att lyssna in er för att på bästa sätt hitta den optimala lösningen. Även om ni inte redan nu är helt säkra på vad ni är ute efter hjälper vi gärna till.

Om det skulle behövas kan vi självklart vara på plats för en behovsanalys och därefter avgöra vilken lösning som är lämplig utifrån era unika förutsättningar.

Vi har målat markdekor i alla dess former – nedan finner ni ett urval av vad vi kan erbjuda, allt ifrån spel på lekplatser och skolgårdar till utsmyckning av gator, parker och torg!