Markdekor – allt ni behöver veta

Behöver ni hjälp med markdekor? Låt oss berätta mer om hur vi på Taktil Profil skulle kunna hjälpa er.

 

Vissa saker i samhället tar vi alla för givet trots att vi är medvetna om att de “hamnat där” av en anledning. Såsom vägbanor, linjer på en skolgård, lekplats, varningsskyltar och markdekor. Detta är precis vad vi ägnar oss åt – vilket vi har gjort under en lång tid vid det här laget.

 

Med vår hjälp kan vardagen bli lite mer tillgänglig och säker för människorna i samhället. Primärt arbetar vi med just taktila lösningar, vilket syftar till att man med hjälp av beröring kan avläsa exempelvis information. På så sätt kan personer med funktionsnedsättning få extra stöd, vilket vi ser som en självklarhet. I andra fall arbetar vi även med “vanlig” markdekor, där vi planerar och färdigställer hela projektet – vi vill gärna höra mer om ert.

Kontakta oss!

070 438 34 45

info@taktilprofil.se

Taktil Profil målar markdekoren

Fråga oss om det finns några begränsningar för vår markdekor och vi ger er ett ärligt svar: Nej. Som leverantör är vi alltid villiga att lyssna in er för att på bästa sätt hitta den optimala lösningen. Även om ni inte redan nu är helt säkra på vad ni är ute efter hjälper vi gärna till.

 

Om det skulle behöver kan vi självklart vara på plats för en behovsanalys och därefter avgöra vilken lösning som är lämplig utifrån era unika förutsättningar.

 

Vi har målat markdekor i alla dess former – från vägbanor med symboler till skolgårdar och lekplatser. Detta är några av de tjänster vi erbjuden inom kategorin markdekor:

 

  • Linjer  – Linjemålningar på mark eller golv för att varna eller uppmärksamma? Med lång erfarenhet har vi gjort de allra flesta typer av markdekor över hela landet och i alla tänkbara syften. Vilket är ert?

  • Symboler – Vi målar stort som smått. Traditionellt eller nytänk. Endast fantasin sätter begränsningar för den typ av markdekor vi på Taktil Profil kan göra. Vi ser öppet på era förslag för att hitta den bästa möjliga lösningen.

  • Övrigt – Bortsett från att måla i ren funktionsaspekt tar vi även oss an uppdrag som att exempelvis måla en hel skolgård eller lekplats. Lekfulla motiv som skapar en härlig miljö och dessutom kan tillföra säkerhet.

Vi gör samhället mer tillgängligt

Vi har gedigen kunskap och erfarenhet inom området. Till oss vänder sig såväl privata som offentliga aktörer och vi arbetar över hela Sverige med utgångspunkt från Stockholm.

 

Vi är förstås väldigt nyfikna på att höra mer kring ert projekt, och hjälper er gärna när det kommer till markdekor av kvalitet.

  • Instagram Taktil profil AB
  • Facebook
  • LinkedIn

Taktil profil AB Box 17 18521 Vaxholm +46 (0) 704 38 34 45 info@taktilprofil.se