Taktil Profil lanserar ny webbplats!

Datorskärm med Taktil Profils webbplats

Nu lanserar vi på Taktil Profil vår nya webbplats. Med den nya grafiska profilen har webbplatsen fått ett uppdaterat utseende och lättare navigation. Dessutom har vi lagt till fler informativa texter om våra produkter och tjänster.

 

Lätt att navigera

På startsidan har vi samlat den viktigaste informationen i ett enkelt och kort format. Här får du en sammanfattande översikt över Taktil Profils produkter och tjänster. Med hjälp av länkarna klickar du dig enkelt vidare till det område som du vill läsa mer om. Precis som tidigare har vi fyra flikar högst upp på webbplatsen. Under fliken “Webshop” hittar du en del av vårt sortiment och under fliken “Kontakt” kan du hitta tidigare referensprojekt. Högst upp hittar du även våra kontaktuppgifter. Vårt mål med ombyggnationen av webbplatsen har varit att öka användarvänligheten ytterligare och underlätta navigationen. Vi önskar dig en trevlig användarupplevelse!

 

Nytt kontaktformulär

Varmt välkommen att kontakta oss med hjälp av vårt nya kontaktformulär som du hittar längst ner på webbplatsen. Kontaktformuläret kan du använda dig av för att ställa en fråga eller boka ett första inledande möte. Vi hör av oss inom kort och berättar mer om våra erbjudanden. Taktil Profil hjälper er med allt inom tillgänglighetsanpassning och verkar för ett samhälle där alla är inkluderade. Givetvis kan du fortfarande använda dig av vår e-post, info@taktilprofil.se

 

GRP

I samband med uppdateringen av vår nya webbplats vill vi rikta uppmärksamheten mot GRP-produkter. Det är en helt ny del av vårt sortiment. GRP står för Glass Reinforced Polymer och är en glasfiberförstärkt plast. Det är ett material som har samma prestanda som metall samtidigt som det väger en bråkdel av vikten. Användarvänligheten gör att materialet används inom bland annat marinen, järnvägen och livsmedelsindustrin. Låg korrosionsbeständighet, inbyggd kemikalieresistens och låg värmeledningsförmåga är några fördelar jämfört med motsvarande produkter, tillverkade i metall. På Taktil Profil installerar vi bland annat gallerdurkar, halkskyddslister och handledsräcken tillverkade av GRP.

 

Det kommer mer!

Vår webbplats är fortfarande under uppbyggnad och vi fortsätter att uppdatera med nya produkter, erbjudanden och nyheter. Varmt välkommen att kontakta oss vid frågor. Du når oss enklast via info@taktilprofil.se, eller via vårt nylanserade kontaktformulär på webbplatsen.