Solfilm & säkerhetsfilm

Solfilm skyddar mot solens skadliga och blekande UV-strålning, motverkar störande reflektioner och bländning samtidigt som den hjälper till att hålla det svalt inomhus. Olika solfilmer släpper in olika mycket sol och värme, vissa monteras utifrån och andra invändigt. 

Skyddsfilm, eller säkerhetsfilm är en transparent vinyl som monteras på glas som riskerar att utsättas för olyckor eller skadegörelse. Filmen ger splitterskydd och omvandlar befintligt fönsterglas till skyddsklassat glas. Kontakta oss för hjälp med val av film och offert!

Säkerhetsfilm -skyddsfilm.png
Transparent solfilm.png

Säkerhetsfilm

Säkerhetsfilmer är sega genomskinliga med ett mycket starkt adhesiv som monteras på befintliga glasrutor. Filmen gör att rutan håller samman även när den krossas och förhindrar att splitter kastas omkring, vilket minskar risken för personskador om olyckan skulle vara framme.

Solfilm

Till skillnad mot foliedekor och folie för insynsskydd skyddar solfilm mot solens skadliga och blekande UV strålning, motverkar störande reflektioner och bländning samtidigt som den hjälper till att hålla det svalt inomhus. Kontakta oss för offert!

  • Instagram Taktil profil AB
  • Facebook
  • LinkedIn

Taktil profil AB Box 17 18521 Vaxholm +46 (0) 704 38 34 45 info@taktilprofil.se