Halkskydd

Hala ytor är farliga ytor och utgör alltid en risk för halkolyckor. Vi vill arbeta för att förebygga dessa och har flera produkter som motverkar halka. Många gånger monterar vi halkskyddstejp i trappor och ramper och dessa kan med rätt kontrast även fungera som kontrastmarkering. Vi har halkskydd med olika friktion som och olika egenskaper. 


Vi har ett brett utbud av halkskyddstejper både som linjer och runda markeringar. Allt för att öka säkerheten och tillgängligheten i samhället.

Nedan finner ni ett urval av de produkter som vi erbjuder, men kontakta oss gärna så ser vi till att lösa just era behov!

Svart kontrastmarkering och halkskyddsmassa är monterat i ett oregelbundet mönster längs kanten på varje trappsteg på en granittrappa utomhus.

Kontrastmarkering på stentrappor

Akepox är ett tvåkomponents väderbeständigt halkskydd för keramik, natur- och kompositsten. Passar för användning i trappor och entréer, sluttande ytor samt ytor som utsätts för vatten eller snöslask. Går att göra i valfritt mönster.

Trappnoslister

Trappnoslister med eller utan ilägg av halkskydd att skruva eller limma fast. Vi har ett stort sortiment att tillgå så kontakta oss med dina behov .

Tre konvexa glasfiberlister för halkskydd ligger bredvid varandra. En svart, en beige och en gul list.
Fem trappnoslister i glasfiber ligger omlott presnterade mot en grå bakgrund. En glasfiberlist är gul, en beige, en vit, en grå och en svart list.
En svart, en gul och en vit kontrastmarkerings linjer i termoplast med glaskross är presnterade mot en grå bakgrund.

Kontrastmarkering i glasfiber

Kontrastmarkeringar i glasfiber som är ett tåligt och väderbeständigt material. Används med fördel på trätrappor och trädäck och fungerar då även som halkskydd. Finns i svart, vit, beige och gul. Går att få som helt platt eller konvex för minskad snubbelrisk. Monteras med skruv.
Bredd: 50 mm, 100 mm

Trappnoslist i glasfiber

Trappnoslist i glasfiber, som är ett tåligt och väderbeständigt material. Används med fördel på trätrappor och fungerar då även som halkskydd. Finns i svart, vit, beige, grå och gul. Monteras med skruv.
Storlek: 55 x55 mm, 70x55 mm

Halkskydd premark utomhus

Linjer i thermoplast med glaskross för bättre halkskydd. Finns i vitt, svart och gult men går att beställa i andra färger. Monteras ovanpåliggande eller fräses ner i underlaget. Passar bra för: trappor, ramper och all form av linjemålnin

En vit, en svart och en randig svartgul halkskyddstejp 50mm bred är presnterade mot en grå bakgrund.
En vit, en grå och en svart rund kontrastmarkering 50mm för inomhusbruk är presnterade mot en grå bakgrund. Kontrastmarkeringen är enkel att rengöra och har ett mycket gott halkskydd.
En efterlysande halkskyddstejp lyser upp mot en svart bakgrund i gröngult.

Halkskyddstejp
trappa/ramp

Halkskyddstejp för inomhusbruk som finns i svart, grått, vitt och  varningsmarkerande svart/gul.
Passar bra för trappor, ramper och nivåskillnader på golv.
Bredd: 50mm

Kontrastmarkering
inomhus

För inomhusmiljö i vitt, grått och svart. Genomfärgade, lätta att rengöra och med starkt adhesiv. Passar bra för: trappor, svepytor, ramper och andra nivåskillnader på golv.
Storlek: 50mm

Efterlysande halkskyddstejp

Kontrastmarkering i efterlysande material med starkt adhesiv och taktil känsla. Passar för trappor, ramper, lagerutrymmen samt att markera utrymningsväg.
Finns som  linjer på rulle och runda 50mm markeringar