Halkskydd

Hala ytor är faliga ytor och utgör alltid en risk för halkolyckor. Vi vill arbeta för att förebygga dessa och har flera produkter som motverkar halka. Många gånger monterar vi halkskyddstejp i trappor och ramper och dessa kan med rätt kontrast även fungera som kontrastmarkering. Vi har halkskydd med olika friktion som och olika egenskaper. 

 

Vi har ett brett utbud av halkskyddstejper både som linjer och runda markeringar. Allt för att öka säkerheten och tillgängligheten i samhället.

Nedan finner ni ett urval av de produkter som vi erbjuder, men kontakta oss gärna så ser vi till att lösa just era behov!

Produkter inomhusmiljö

Halkskyddstejper i vitt svart ch svartgul

Halkskyddstejp

trappa/ramp

Halkskyddstejp för inomhusbruk som finns i svart, grått, vitt och  varningsmarkerande svart/gul.

Passar bra för trappor, ramper och nivåskillnader på golv.

Bredd: 50mm

Akepox som kontastmarkering och halkskydd stentrappa

Kontrastmarkering på stentrappor

Akepox är ett tvåkomponents väderbeständigt halkskydd för keramik, natur- och kompositsten. Passar för användning i trappor och entréer, sluttande ytor samt ytor som utsätts för vatten eller snöslask. Går att göra i valfritt mönster.

Kontrastmarkering

inomhus

För inomhusmiljö i vitt, grått och svart. Genomfärgade, lätta att rengöra och med starkt adhesiv. Passar bra för: trappor, svepytor, ramper och andra nivåskillnader på golv.

Storlek: 50mm

Trappnoslister

Trappnoslister med eller utan ilägg av halkskydd att skruva eller limma fast. Vi har ett stort sortiment att tillgå så kontakta oss med dina behov .

Efterlysande linje kontrastmarkering

Efterlysande halkskyddstejp

Kontrastmarkering i efterlysande material med starkt adhesiv och taktil känsla. Passar för trappor, ramper, lagerutrymmen samt att markera utrymningsväg.

Finns som  linjer på rulle och runda 50mm markeringar.

Produkter utomhusmiljö

Kontrastmarkering

i glasfiber

Kontrastmarkeringar i glasfiber som är ett tåligt och väderbeständigt material. Används med fördel på trätrappor och trädäck och fungerar då även som halkskydd. Finns i svart, vit, beige och gul. Går att få som helt platt eller konvex för minskad snubbelrisk. Monteras med skruv.

Bredd: 50 mm, 100 mm

Trappnoslist

i glasfiber

Trappnoslist i glasfiber, som är ett tåligt och väderbeständigt material. Används med fördel på trätrappor och fungerar då även som halkskydd. Finns i svart, vit, beige, grå och gul. Monteras med skruv.

Storlek: 55 x55 mm, 70x55 mm

Halkskydd premark utomhus

Linjer i thermoplast med glaskross för bättre halkskydd. Finns i vitt, svart och gult men går att beställa i andra färger. Monteras ovanpåliggande eller fräses ner i underlaget. Passar bra för: trappor, ramper och all form av linjemålning.

Bredd: 50mm, 100mm, 200mm, 300mm

Taktil profil AB Box 17 18521 Vaxholm +46 (0) 704 38 34 45 info@taktilprofil.se

  • LinkedIn Taktil profil AB
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon