20200409_105426638_iOS.heic

Skyltar

Taktila skyltar.png

Taktila skyltar

Taktila skyltar är kännbara skyltar, som används för ökad tillgänglighet och att fler människor ska kunna leva och fungera i vårt samhälle. Taktila skyltar går att anpassa mycket efter behov och önskemål och vi kan leverera skyltar med såväl taktil relieftext, punktskrift, visuell text och gravyr. Vi kan anpassa material, utseende och monteringsmetod efter era behov.

Våra montörer är erfarna och hjälper er gärna med rådgivning och montage om ni önskar. Dom kan allt om placering, hållbara montagealternativ och materialval. 

Hänvisningsskyltar
 

Hänvisningsskyltar och vägvisare leder betraktaren till rätt håll på en väldigt enkelt och informativt sätt. En hänvisningsskylt kan se ut på många olika sätt och vi kan utforma dem så att de passar både syfte och er verksamhet.

 

Hänvisningsskylten kan fästas på stolpe, på en fasad, hängas ifrån ett tak eller sitta i en skyltbåge – vi har alla möjligheter att tillgodose era behov!

Skärmavbild 2020-12-02 kl. 19.56.23.png
20200409_105426638_iOS.heic

Fasadskyltar
 

Fasadskyltar går att utforma på oändligt många sätt – allt ifrån enkla bokstäver på distanser till
neonbelysta ledskyltar och allt däremellan. Fasadskylt tillverkad i bokstäver på distans med dold infästning som monteras på fasad, ger ett snyggt djup och minimerar att fukt ligger an mot fasaden vid snö. Omåttligt populära och finns i ett flertal olika kulörer och material. 

 

Vill ni hellre ha en belyst fasadskylt helt enligt er grafiska profil, ordnar vi självklart det med.

Garageskyltar

Bygger ni ett nytt garage eller behöver komplettera garaget med takhängda eller vägghängda skyltar? Då har ni kommit helt rätt. Vi tillverkar garageskyltar i aluminium helt efter era behov och kan oftast tillgodose alla önskemål på kulörer, typsnitt och utformning.

 

Behöver ni även måla om parkeringsrutorna så kan vi även hjälpa till med det på samma gång. Våra erfarna montörer ordnar ställning eller lift om det inte finns att tillgå på plats och anpassar alltid montaget efter förutsättningarna som finns på plats.

20201008_092607612_iOS.heic
Rumsnummer skyltar.png

Rumsnummerskyltar
 

Har ni behov av rumsnummerskyltar till ert projekt? Vi hjälper er gärna med både snabb produktion och montage. Skylt med rumsnumrering monteras vanligtvis på dörrkarmen och går att få med förfabricerat lim, med skruvhål eller kanske med både och för ett enklare montage? Text och siffror graveras på tex miljövänlig akryl, och storlek och typsnittet anpassas helt efter era önskemål.

Har ni önskemål på annat material? Inga problem, det ordnar vi. Kontakta oss på info@taktilprofil.se
med era önskemål på färg och antal så återkommer vi till er inom kort med offert!