Skyltar & foliedekor

Vi har ett brett sortiment av skyltar och kan utföra det mesta inom foliedekor till arbetsplatsen, bostadsrättsföreningen eller lokalen.

 

Behöver ni taktila skyltar för hänvisning till RWC eller hiss? Eller företagets logotype på det nyrenoverade kontoret? Rumsnamn till konferensrum eller helt enkelt, en annan typ av skylt. Nedan finner ni ett urval av vad vi kan erbjuda men det finns  Kontakta oss så hjälper vi er att hitta bästa lösning och material!

Taktila

skyltar

Taktila skyltar av hög kvalitét med punktskrift och piktogram. Finns i flera olika färger och storlekar.

Finns med självhäftande adhesiv eller med förborrade hål.

Namnskylt på dörrar

Namnskyltar i svartlackerad aluminium som är  anpassade för A4 bredd för enkel administration vid hyresgäst/ägarbyte. Kan monteras med självhäftande adhesiv eller med skruv.

Storlek: 224x33mm

Foliering skyltfönster

Foliering av skyltfönster med delvis täckande frost, heltäckande folie, texter och dekaler.

Anpassas helt efter önskemål.

 Logotyp relief bokstäver

Förstärk varumärket med er logotyp på väggen. Bygger 3-5 cm på djupet vilket ger ett snyggt djup. Monteras med lim. Storlek och design anpassas helt efter önskemål.

Rumsnummer skyltar

Skylt med rumsnumrering som vanligen monteras på dörrkarmen. Graverade siffror på svart eller vit botten som antingen skruvas eller limmas fast.

Storleken och typsnittet anpassas efter önskemål.

Logotype i negativt utskuren folie

Logotype negativt utskuren i folie, för att få insynsskydd med viss insyn och samtidigt förstärka varumärket. Anpassas helt efter önskemål i både storlek och form.

Insynsskydd rutor.JPG

Mönstrad tryckt fönsterdekor

Tryckt  utskuren folie för att åstadkomma olika nyanser och mönster. Produceras helt efter önskemål och monteras enligt föreskrift.

Bokstäver

i akryl

Relief bokstäver i akryl med starkt självhäftande adhesiv.

Bokstäverna bygger ca 5 mm på höjden vilket ger ett fint djup och ett snyggt intryck.

Storlek och typsnitt anpassas efter önskemål.

Våningsplan  skyltar

Skylt i ek med borstade stålsiffror som här fästs med synliga rundade mässingsskruvar. Tillverkas helt efter önskemål med synlig eller dold infästning och finns i en mängd av varianter, med eller utan distanser. Kontakta oss för offert!

Rumsnamn konferensrum i frostad folie

Rumsnamn

i folie

Tydliggör namnen på konferensrummen med utskuren folie som monteras på glasen. Finns i olika kulörer och typer av folie.

Kontrastmarkering på glas lövmönstr

Kontrastmarkering mönster

Kontrastmarkering i valfritt mönster. Monteras med fördel på dubbla rader 80-100cm över golv samt 140-160cm över golv. Markeringarna tillverkas helt efter önskemål, men bör hålla 0,4 NCS i kontrast mot bakgrund.

Skylt utomhus

Skylt utomhus i väderbeständig folie monterad på stålställning. En kostnadseffektiv lösning som alternativ till traditionell skylt i utomhusmiljö. Storlek och form anpassas helt efter önskemål. Välkommen med dina önskemål så hittar vi tillsammans bästa lösning för just era förutsättningar!

Taktil profil AB Box 17 18521 Vaxholm +46 (0) 704 38 34 45 info@taktilprofil.se

  • LinkedIn Taktil profil AB
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon