Skyltar & foliedekor

Vi har ett brett sortiment av skyltar och kan utföra det mesta inom foliedekor till arbetsplatsen, bostadsrättsföreningen eller lokalen.


Behöver ni taktila skyltar för hänvisning till RWC eller hiss? Eller företagets logotype på det nyrenoverade kontoret? Rumsnamn till konferensrum eller helt enkelt, en annan typ av skylt. Nedan finner ni ett urval av vad vi kan erbjuda men det finns  Kontakta oss så hjälper vi er att hitta bästa lösning och material!hyiu

Svarta taktila skyltar med vit text och punktskrift för toalett, RWC och information är presenterade mot en grå bakgrund.
Svart rumsnummerskylt med vit text är limmad mot ett dörrfoder av ek.

Taktila skyltar

Taktila skyltar av hög kvalitét med punktskrift och piktogram. Finns i flera olika färger och storlekar.
Finns med självhäftande adhesiv eller med förborrade hål.

Rumsnummer skyltar

Skylt med rumsnumrering som vanligen monteras på dörrkarmen. Graverade siffror på svart eller vit botten som antingen skruvas eller limmas fast.
Storleken och typsnittet anpassas efter önskemål.

Våningsplan  skyltar

Skylt i ek med borstade stålsiffror som här fästs med synliga rundade mässingsskruvar. Tillverkas helt efter önskemål med synlig eller dold infästning och finns i en mängd av varianter, med eller utan distanser. Kontakta oss för offert!

På en ljus tegelfasad är det monterat fasadbokstäver i mässing som bildar ordet CYKELVERKSTAD. Nedanför skylten är det ett glasparti och en entrédörr till cykelverstaden.
Dörr försedd med frostad folie där Trident business logotypen är utskuren i folien.
Glasparti in till ett konferensrum är försett med kontrastmarkering i mörkgrått och rumsnamnet är placerat på glaset i frostad film.

Fasadskylt - bokstäver på distans

Fasadskylt tillverkad i bokstäver på distans med dold infästning som monteras på fasad, ger ett snyggt djup och minimerar att fukt ligger an mot fasaden vid snö. Finns i ett flertal olika kulörer och material. Kontakta oss med dina behov!

Logotype i negativt utskuren folie

Logotype negativt utskuren i folie, för att få insynsskydd med viss insyn och samtidigt förstärka varumärket. Anpassas helt efter önskemål i både storlek och form.

Rumsnamn i folie

Tydliggör namnen på konferensrummen med utskuren folie som monteras på glasen, dörren eller den intilliggande väggen.

Vi producerar helt efter era önskemål!

Nyfolierat skyltfönster med frostad fönsterfilm, vit och röd text.
Kontorslokal där glaspartierna försetts med stora fyrkanter i olika sorters grå nyans som dekor och kontrastmarkering.
Bilden föreställer ett glasparti som försetts med ljusgrå blad som kontrastmarkering i två rader.

Foliering skyltfönster

Foliering av skyltfönster med delvis täckande frost, heltäckande folie, texter och dekaler.
Kontakta oss med era idéer så ska vi göra verklighet utav dem!

Mönstrad tryckt fönsterdekor

Tryckt  utskuren folie för att åstadkomma olika nyanser och mönster. I detta exempel kunde man uppnå ett kombinerat insynsskydd och kontrastmarkering. Produceras helt efter önskemål och monteras enligt föreskrift.

Kontrastmarkering mönster

Kontrastmarkering i valfritt mönster. Monteras med fördel i dubbla rader 80-100cm över golv samt 140-160cm över golv. Markeringarna tillverkas helt efter önskemål, men bör hålla 0,4 NCS i kontrast mot bakgrund.

Advectas logotyp i mörkbruna reliefbokstäver mot en turkos vägg.
Vita reliefbokstäver mot en mörkgrå dörr.
Markvaruhuset har folierat en skylt utomhus med sina öppettider.

Logotyp relief bokstäver

Förstärk varumärket med er logotyp på väggen. Bygger 3-5 cm på djupet vilket ger ett snyggt djup. Monteras med lim. Storlek och design anpassas helt efter önskemål.

Bokstäver i akryl

Relief bokstäver i akryl med starkt självhäftande adhesiv.
Bokstäverna bygger ca 5 mm på höjden vilket ger ett fint djup och ett snyggt intryck.
Storlek och typsnitt anpassas efter önskemål

Skylt utomhus

Skylt utomhus i väderbeständig folie monterad på stålställning. En kostnadseffektiv lösning som alternativ till traditionell skylt i utomhusmiljö. Storlek och form anpassas helt efter önskemål. Välkommen med dina önskemål så hittar vi tillsammans bästa lösning för just era förutsättningar!