Därför behövs linjemålning

Tänk om det inte fanns varningar i form av exempelvis linjemålning vid områden som kan innebära fara, markeringar för var fotgängare bör gå för att säkrast ta sig över vägen eller för den sakens skull: Inom vilket område en bilist bör köra. Det hade förstås utbrutit kaos i samhället och givetvis hade fler människor med största sannolikhet farit illa.

 

Det är därför en aktör som vi på Taktil Profil finns till, då vi med smarta lösningar i form av exempelvis linjemålning utgör en alldeles nödvändig funktion.

Vi utför er linjemålning

På Taktil Profil förstår vi att det kan vara knepigt att veta exakt vilken typ av linjemålning som fungerar allra bäst för ert syfte. Om behovet finns, ser vi givetvis till att göra en grundlig analys för att kunna ge er den optimala lösningen.

 

Med förstklassig service och er som kund i fokus är vi givetvis öppna inför att svara på era frågor, funderingar och önskemål. Därefter ser vi till att med vår expertis vägleda er rätt – allt för att resultatet av er linjemålning ska bli till belåtenhet.
 

 

Se ett urval av våra linjemålningar nedan:

  • Taktil linjemålning – Låt oss måla ytan vid tågspåret för att tydliggöra faran. Detta kan även göras vid exempelvis bryggkanter och liknande. Materialet vi använder är väderbeständigt och kräver väldigt lite skötsel, dessutom går det att välja era linjemålningar i olika friktion för minskad halkrisk.

  • Linjemålning i trafiken – Vi målar alltifrån cykelbanor till övergångsställ. På Taktil Profil har vi även sett till så att hela parkeringshus eller lastkajer fått nya linjemålningar. Självklart kan vi även göra diverse symboler och anpassar oss gärna efter era unika önskemål.

  • Övriga linjemålningar – Lekplatser eller skolgård? Vi skapar härliga miljöer och dekorerar ytorna med lekfulla motiv som dessutom kan fungera som extra säkerhet för barnen.
     

Kontakta oss!

070 438 34 45

info@taktilprofil.se

Specialister på säkerhet i samhället

Vi är en etablerad aktör med Stockholm som utgångspunkt. Många av våra uppdragsgivare befinner sig dock över hela landet – i form av offentlig verksamhet och privata aktörer.

Med oss får kunden alltid bästa möjliga mottagande och vi delar gärna med oss av vår kunskap. Med linjemålning och andra smarta lösningar ser vi tillsammans till att göra samhället lite mer tillgängligt.

Name *

Email *

Subject

Message

Taktil profil AB Box 17 18521 Vaxholm +46 (0) 704 38 34 45 info@taktilprofil.se

  • LinkedIn Taktil profil AB
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon