Linjemålning

Vi utför alla typer av uppdrag inom linjemålning och markdekor såsom målning av parkeringsrutor både i garage och utomhus, cykelbanor, gångstråk, varselmarkering och flygfält. Vi målar även parkeringsgarage, perrongkanter, bryggor, bollplaner, skyddszoner och busshållplatser och många andra miljöer där det finns ett behov utav att märka upp för att göra det enklare för människor att navigera.

Tänk om det inte fanns varningar i form av exempelvis linjemålning vid områden som kan innebära fara, markeringar för var fotgängare bör gå för att säkrast ta sig över vägen eller för den sakens skull: Inom vilket område en bilist bör köra. Det hade förstås utbrutit kaos i samhället och givetvis hade fler människor med största sannolikhet farit illa.

Det är därför en aktör såsom Taktil Profil finns till, då vi med taktila lösningar i form av exempelvis linjemålning utgör en alldeles nödvändig funktion. Utöver det fungerar våra tjänster även som livsviktig assistans för personer med funktionsnedsättning, vilka behöver extra stöttning av taktila hjälpmedel i vardagen. På Taktil Profil förstår vi att det kan vara knepigt att veta exakt vilken typ av linjemålning som fungerar allra bäst för ert syfte. Om behovet finns, ser vi givetvis till att göra en grundlig analys för att kunna ge er den optimala lösningen.

 

Med förstklassig service och er som kund i fokus är vi givetvis öppna inför att svara på era frågor, funderingar och önskemål. Därefter ser vi till att med vår expertis vägleda er rätt – allt för att resultatet av er linjemålning ska bli till belåtenhet. Materialen vi använder är prisvärda, slitstarka och kräver minimalt underhåll och nedan finner ni ett urval av produkter som vi erbjuder, men kontakta oss på info@taktilprofil.se så hjälper vi er att hitta bästa lösning för just era behov!