Linjemålning & markdekor

Vi utför alla typer av uppdrag inom linjemålning och markdekor såsom målning av parkeringsrutor, cykelbanor, spel för barn på skolgårdar och i parker. Vi målar även parkeringsgarage, perrongkanter, bryggor och busshållplatser. Materialen vi använder är prisvärda, slitstarka och kräver minimalt underhåll. 

Folktom perrong med sinusplattor i sten och en kontrastmålad skyddszon närmast perrongkanten för att uppmärksamma mot fallolyckor.
Nymålade parkeringsrutor i ett parkeringsgarage. På väggen är siffran 15 schablonmålad.
Stor orm i orange, grön, vit och gult Decomark material formar ett lekspel för barn på en skolgård.

Målning av perronger

Målning av perrongkanter utförs vanligen på ytan närmast spåret för att tydliggöra varningsytan. Materialet är ett mycket bra alternativ till sten och går att få i olika friktioner för minskad halkrisk.

Linjemålning garage

Linjemålning av garage för köpcentrum, offentliga parkeringshus, arbetsplatser och privata bostadsrättsföreningar mm. Även symboler, handikapphänvisningar och annan typ av uppmärkning.

Målning spel skolgård

Spel i Decomark finns i många olika storlekar och utföranden att  montera på lekplatser, skolgårdar och andra lekfulla miljöer.
Ladda ner produktöversikt här.

En bryggkant i skärgården som har vita stopp plattor i termoplast likt kupolplattor. Närmast bryggkanten är målad i vit kallplast.
Nymålad lastkaj för av och pålastning för lastbilar. zonen är målad i grått med vita backlinjer målade med vit termoplastisk massa.
Siffran femton är schablonmålad i mörkgrått på en mellangrå vägg.

Målning bryggkant

Målning av bryggkanter utförs vanligen på ytan närmast vattnet för att tydliggöra varningsytan. Materialet går att få i olika friktioner för minskad halkrisk. Innanför målningen brukar stopplattor monteras. Stopplattor finns i vitt, grått och svart.
Storlek: 600*300mm, 300*300mm

Linjemålning lastkaj

Linjemålning av lastkaj för förenklad lastning och lossning. Navigeringslinjerna underlättar backvinkel och lastningsytan kan målas i valfri kulör.  Längd på linje samt val av färg anpassas helt efter önskemål.

Schablonmålning på vägg

 

Vi utför schablonmålning på väggar vanligen i trapphus och parkeringsgarage. Schablonmålning är ett hållbart, kostnadseffektivt och enkelt alternativ till skyltar. Ni väljer typsnitt och kulör så ordnar vi schabloner och målning.

Nymålade vita parkeringsrutor på nylagd asfalt. Varje parkeringsplats är numrerad på marken i vit färg. Två bilar står parkerade.
Nymålat gångstråk i gul färg i en lagerbyggnad. Gångstråket har en vit symbol som föreställer två personer som håller hand.

Linjemålning parkeringsplatser

Linjemålning av markeringsplatser kan göras i massa eller i färg. Vi gör utläggning av nya parkeringsplatser och målar även om befintliga som är i behov av ny färg. Vi kan även erbjuda fräsning av gamla linjer och symboler.
Behöver ni även målning av symboler och hänvisningar så ordnar vi självklart det.

Linjemålning gångstråk

Vi utför alla typer av injemålning så som gångstråk, övergångsställ, industrimålning eller annan typ av målning. Vi kan måla både med massa eller vägfärg och fräsa bort gamla linjer om det skulle behövas.
Kontakta oss för offert!

Linjemålning & markdekor

Linjemålning av cykelbana för barn på lekplats. Här med väjningssymboler utlagt och anpassat helt efter ytan och era önskemål. Vi har ett stort utbud av symboler och markeringar och det är enbart fantasin som sätter gränser. Rita en skiss eller skicka ett mail så hjälper vi gärna till!

  • Instagram Taktil profil AB
  • Facebook
  • LinkedIn

Taktil profil AB Box 17 18521 Vaxholm +46 (0) 704 38 34 45 info@taktilprofil.se